Ventilatiesysteem C, C+, C+EVO, D, D+ en het nieuwe E+

Doordat isolatie en luchtdichtheid een steeds belangrijkere rol zijn spelen in de hedendaagse woningbouw, is een goede ventilatie een absolute noodzaak geworden. Een goede luchtcirculatie zorgt immers voor een gezonder klimaat binnenshuis door “vervuilde” lucht te vervangen door nieuwe, verse lucht. Bij gebrek aan zuivere lucht, krijgen we al snel gezondheidsklachten. Bovendien is een goede verluchting sinds enkele jaren ook wettelijk verplicht.

Wij installeren ventilaties van het type C/C+/C+EVO/D/D+ en het meest recente E+. We werken hiervoor vooral met merken Renson en Vasco. Het gekozen type van ventilatie zal een grote invloed hebben op het uiteindelijke E-peil en wordt meestal in samenspraak met de architect en EPB-verslaggever gekozen. Doordat het systeem D volledig mechanisch werkt en daardoor volledig regelbaar is, zorgt dit systeem voor de beste luchtkwaliteit en warmtecomfort en is het uitgegroeid tot het meest uitgekozen ventilatietype. Bij ons bent u alvast verzekerd van professioneel advies inzake ventilatie. Wij laten tevens steevast een ventilatieontwerp opstellen door een externe studiedienst zodat u verzekerd bent van een goede dimensionering van de ventilatiedebieten. Dit garandeert niet alleen een correcte werking maar heeft tevens een grote invloed op uw energieverbruik. 

Sinds een tweetal jaren is er ook het nieuwe E+ systeem. Dit systeem introduceert een uiterst energiezuinige oplossing waarbij ventilatie gecombineerd wordt met warmtepomptechnologie. Hierdoor krijgt u niet alleen een gezonde en comfortabele ventilatie voor u en uw woning maar geniet je ook van warm sanitair water alsook een laagtemperatuur ruimteverwarming het hele jaar door. Een mooie daling in het E-peil krijg je er gratis bovenop! 

Wij staan steeds tot uw dienst voor verder advies en een gratis en vrijblijvende prijsofferte op maat.

Onze partners


Op zoek naar een expert in sanitair en verwarming?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x