Gasketel - Mazoutketel

Is je cv-ketel aan vervanging toe? Dan heb je heel wat mogelijkheden. Het uiteindelijke kostenplaatje is volledig afhankelijk van hoe duur het gewenste toestel zelf is en welk rendement je nodig hebt.

Het meest gekozen toestel is zonder enige twijfel de condensatieketel. Wanneer je op zoek bent naar een groot warmtecomfort en maximaal rendement, blijft dit nog steeds de beste keuze! Daarenboven is de terugverdientijd kort en daar wordt je portemonnee dan ook weer blij van.

De werking van een condensatieketel is bijzonder innovatief. Het toestel laat een belangrijk deel van de waterdamp in de verbrandingsgassen condenseren zodat er meer nuttige warmte vrijkomt. Dit zorgt ervoor dat je minder fossiele brandstoffen nodig hebt en dat merk je uiteraard op je energiefactuur. Een milieuvriendelijke én zuinige oplossing!

Bij ons kunt u niet alleen voor het plaatsen van een ketel terecht maar ook voor het periodieke onderhoud of bij mogelijke storingen aan uw bestaande ketel. Wij zijn in het bezit van alle nodige certificaten om u de verplichte attesten voor indienststelling alsook periodiek onderhoud te kunnen uitschrijven. Wij werken voornamelijk met merken Vaillant en ATAG. Maar ook voor andere merken kunt u ons gerust contacteren.

Extra voordeel: Bij overstap van mazoutketel naar gasketel kunnen wij u als Cerga gecertificeerd installateur perfect begeleiden. U heeft dan immers geen apart controleorganisme nodig om u het verplichte gasattest te bezorgen, dit kunnen wij u onmiddellijk afleveren na plaatsen en aftesten van de gasleiding. Weeral een zorg en kost minder!

BOVENDIEN BENT U BIJ ONS DOOR DIVERSE ACTIES HET GANSE JAAR DOOR STEEDS VERZEKERD VAN EEN MOOIE KORTING OF EXTRA OP UW NIEUWE CV-KETEL!

Wij staan steeds tot uw dienst voor verder advies en een gratis en vrijblijvende prijsofferte op maat.

Onze partners


Op zoek naar een expert in sanitair en verwarming?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x