Na een professionele vakopleiding en de nodige jarenlange ervaring als loodgieter, heeft zaakvoerder Kevin Persy in 2008 zijn eigen firma te Hulshout opgericht.  Firma "Sanitair & CV Persy", kortweg "SCP bvba", was geboren en heeft ondertussen meermaals bewezen een succesverhaal te zijn. 

Aanvankelijk begonnen als eenmanszaak, hebben we ondertussen een gemotiveerd en solide team opgebouwd waarbij vakkundigheid, kwaliteit, klantentevredenheid en een correcte en betaalbare service steeds voorop staan. Stille getuige hiervan is ons uitgebreide klantenbestand waarop we terecht zeer trots zijn! 

We hechten er enorm veel belang aan om steeds up-to-date te zijn met de nieuwste producten en technieken want de technologie in ons vakgebied staat nooit stil!  Om die reden volgen we op regelmatige basis bijscholingen en opleidingen zodat we altijd mee zijn met de evolutie in de wereld van sanitair en verwarming. Zo kunnen we u, beste klant, steeds het beste product en een feilloze service garanderen!

Daarenboven melden wij u met enige trots dat wij  in het bezit zijn van alle nodige certificaten om u bij werkzaamheden aan gasleidingen of cv-ketels steeds de nodige attesten te kunnen afleveren zonder dat wij hiervoor externe controle-organismes moeten inschakelen.

Wilt u werkzaamheden aan sanitair en verwarming laten uitvoeren in alle gemoedsrust, doe dan zeker beroep op ons team!

Op zoek naar een expert in sanitair en verwarming?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x