Radiatoren - Convectoren - Vloerverwarming

Wat u ook verkiest als verwarmingselementen, u kan ervoor bij ons terecht.

Radiatoren

Radiatoren zijn uiteraard de meest gekende manier om de woning te verwarmen. Ze zijn goedkoop en plaatsbaar zonder al te veel breekwerk. Het gamma in radiatoren is bijzonder groot, ze zijn beschikbaar in diverse afmetingen, wattages en kleuren. 

Convectoren

Na radiatoren zijn convectoren de meest gekozen verwarmingselementen. In tegenstelling tot radiatoren warmen ze sneller op, koelen ze sneller af en zijn ze beter regelbaar doordat er geen restwarmte verloren gaat. Convectoren worden volledig ingewerkt in de vloer of een kast zodat alleen het rooster waarneembaar is.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is volledig in opmars en uitgegroeid tot een volwaardige manier van verwarmen. Wie voor vloerverwarming kiest, kiest voor een bijzonder aantrekkelijke manier van verwarmen. Vloerverwarming is immers gemakkelijk regelbaar, zuinig, onzichtbaar én zorgt voor een enorm aangename warmteverdeling, niets dan voordelen dus!

Welk systeem u ook kiest, wij staan u graag bij met een correcte prijs- en capaciteitsberekening. Wij staand steeds tot uw dienst voor verder advies en een gratis en vrijblijvende prijsofferte op maat.

Op zoek naar een expert in sanitair en verwarming?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x