Sanitair

Ergens een lekkage of verstopping? Enkele kranen die moeten vervangen worden? Leidingen die moeten vernieuwd worden? Of wilt u eindelijk eens werk maken van die nieuwe badkamer?

Kraan, douche, bad, wc, badkamermeubel, waterverzachters, regenwaterpompen, sanitaire leidingen, afvoerleidingen… Voor werkelijk alles in de sanitaire wereld kunt u bij ons terecht! En dit voor zowel nieuwbouw als renovatie, voor plaatsing, herstelling en/of onderhoud. 

Omdat wij steevast voor kwaliteit en duurzaamheid kiezen, hebben wij een samenwerking met groothandels Schrauwen en Desco. Deze partners beschikken over een mooie toonzaal waarin u materialen van de bekendste sanitaire merken kunt bekijken en uitkiezen.  De badkamer van uw dromen was nog nooit zo kortbij! 

BOVENDIEN BENT U BIJ ONS DOOR DIVERSE ACTIES HET GANSE JAAR DOOR STEEDS VERZEKERD VAN EEN MOOIE KORTING OF EXTRA OP UW NIEUWE BADKAMER!

Werken aan het sanitair? Twijfel niet langer en contacteer ons voor verder advies of een gratis en vrijblijvende prijsofferte op maat!

Op zoek naar een expert in sanitair en verwarming?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x