Warmtepomp

Wil je niet alleen het milieu maar ook je portemonnee een handje helpen? Dan kan je bij ons terecht voor een warmtepomp op maat. 

We kunnen er niet omheen…de warmtepomp is momenteel één van de meest milieuvriendelijke en zuinige manieren om een woning te verwarmen. Een warmtepomp haalt maar liefst 80% van hun energie uit de omgeving (aarde, water en lucht). Zo ligt het verbruik van een goed renderende warmtepomp maar liefst 5x lager dan een traditionele verwarmingsketel. Op termijn ben je dus altijd beter af met een warmtepomp!

Bij ons kan je terecht voor warmtepompen van kwaliteitsmerken Daikin en Vaillant. Elke warmtepompinstallatie die door ons geplaatst wordt, laten wij eerst volledig op basis van uw bouwplannen, EPB-verslag en persoonlijke wensen berekenen door een externe studiedienst. Op die manier kunnen wij onze klanten verzekeren van de best renderende oplossing!

BOVENDIEN BENT U BIJ ONS DOOR DIVERSE ACTIES HET GANSE JAAR DOOR STEEDS VERZEKERD VAN EEN MOOIE KORTING OF EXTRA OP UW NIEUWE WARMTEPOMP!

Wij staan steeds tot uw dienst voor verder advies en een gratis en vrijblijvende prijsofferte op maat.

Onze partners


Op zoek naar een expert in sanitair en verwarming?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x