Warmtepompboiler - Zonneboiler

Is je oude boiler aan vervanging toe? Een té hoog waterverbruik? Of wil je gewoon een duurzame oplossing voor het verwarmen van het sanitair water? Misschien is het dan wel interessant om te investeren in een warmtepompboiler of zonneboiler.

Warmtepompboiler

Een warmtepompboiler benut de warmte van de omgevingslucht om het sanitair water van een woning te verwarmen. Het toestel verbruikt geen fossiele brandstoffen en het elektriciteitsverbruik ligt een pak lager dan bij een traditionele elektrische boiler.

Zonneboiler

Een zonneboiler is eveneens een milieuvriendelijke manier om het sanitaire water in een woning te verwarmen. Een zonneboiler gaat de warmte halen uit zonne-energie, die kan opgewekt worden door middel van één of meerdere zonnecollectoren op het dak van de woning.

Welk alternatief best is, hangt volledig af van de situatie ter plaatse alsook de persoonlijke wensen van de klant. Wij doen steeds beroep op een externe studiedienst om u de beste oplossing te kunnen aanreiken. Feit is wel dat u met zowel de warmtepompboiler als de zonneboiler een investering doet die zowel lief is voor het milieu als voor de portemonnee.

BOVENDIEN BENT U BIJ ONS DOOR DIVERSE ACTIES HET GANSE JAAR DOOR STEEDS VERZEKERD VAN EEN MOOIE KORTING OF EXTRA OP UW NIEUWE BOILER!

Wij staan steeds tot uw dienst voor verder advies en een gratis en vrijblijvende prijsofferte op maat.

Op zoek naar een expert in sanitair en verwarming?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x