Een badkamerrenovatie uitvoeren in Mechelen? 

Wilt u de badkamer waarnaar u al zolang verlangt? Twijfel niet langer en contacteer ons voor verder advies of een gratis en vrijblijvende prijsofferte op maat!

Wij maken uw badkamerdromen waar!

Bel 0496 35 02 74Ontvang meer informatie

Badkamerrenovatie laten uitvoeren in Mechelen?

Ons absolute paradepaardje zijn totaalprojecten! Een nieuwe badkamer volledig naar wens én volgens het vooropgestelde budget met alle oog voor detail… Dit zowel voor nieuwbouw als renovatie. Wij trachten uw badkamerdromen waar te maken en dit volledig in eigen beheer.

Omdat wij steevast voor kwaliteit en duurzaamheid kiezen, hebben wij een samenwerking met groothandels Schrauwen en Desco. Deze partners beschikken over een mooie toonzaal waarin u materialen van de bekendste sanitaire merken kunt bekijken en uitkiezen.  

Wilt u de badkamer waarnaar u al zolang verlangt? 

Contacteer ons voor verder advies

badkamerrenovatie Mechelen

De badkamer van uw dromen was nog nooit zo kortbij!

Badkamerrenovatie gepland? Voor alle sanitaire werken kan u bij ons terecht.

Ergens een lekkage of verstopping? Enkele kranen die moeten vervangen worden? Leidingen die moeten vernieuwd worden? Of wilt u eindelijk eens werk maken van die nieuwe badkamer?

Kraan, douche, bad, wc, badkamermeubel, waterverzachters, regenwaterpompen, sanitaire leidingen, afvoerleidingen… Voor werkelijk alles in de sanitaire wereld kunt u bij ons terecht! En dit voor zowel nieuwbouw als renovatie, voor plaatsing, herstelling en/of onderhoud. 

Badkamerrenovatie laten uitvoeren in Mechelen? Twijfel niet langer en contacteer ons voor verder advies of een gratis en vrijblijvende prijsofferte op maat!

Ontvang een gratis offerte

Zo gaan we te werk bij het uitvoeren van uw badkamerrenovatie:

1 | Opmeting: 

Bij een eerste kennismaking komt zaakvoerder Kevin vrijblijvend ter plaatse in Mechelen voor een nazicht van de huidige situatie.

2 | Prijsraming

Aansluitend op deze eerste afspraak maken wij vrijblijvend een gedetailleerde prijsraming op.

3 | Materiaalkeuze

Aangezien we zelf niet over een toonzaal beschikken, kunt u vervolgens uw materiaalkeuze maken in één van onze verkooppunten. Op sanitaire toestellen bieden wij u alvast een mooie korting op de brutoprijs!

4 | Uitvoering van de werken

Na goedkeuring van de prijsofferte, starten we de werkzaamheden op de afgesproken datum en zorgen ervoor dat alles perfect afgewerkt wordt.

5 | Oplevering

Wij streven ernaar om alle werken zo spoedig mogelijk volledig af te ronden. Op die manier kunt u snel genieten van uw nieuwe badkamer of installatie!

Badkamerrenovatie Mechelen

Kevin Persy - uw specialist voor sanitair & verwarming

Op Sanitair & Verwarming Kevin Persy BV kunt u rekenen. Zaakvoerder Kevin komt steeds zelf ter plaatse om alles te bespreken en indien gewenst een gratis en vrijblijvende prijsofferte te bezorgen. Doordat Kevin dagdagelijks mee op de werkvloer staat, bent u verzekerd van een feilloze service waarbij al uw wensen en de gemaakte afspraken correct opgevolgd worden. We hopen spoedig van u te horen!

Na een professionele vakopleiding en de nodige jarenlange ervaring als loodgieter, heeft zaakvoerder Kevin Persy in 2008 zijn eigen firma te Hulshout opgericht.  Firma "Sanitair & CV Persy", kortweg "SCP bvba", was geboren en heeft ondertussen meermaals bewezen een succesverhaal te zijn.

Aanvankelijk begonnen als eenmanszaak, hebben we ondertussen een gemotiveerd en solide team opgebouwd waarbij vakkundigheid, kwaliteit, klantentevredenheid en een correcte en betaalbare service steeds voorop staan. Stille getuige hiervan is ons uitgebreide klantenbestand waarop we terecht zeer trots zijn! 

We hechten er enorm veel belang aan om steeds up-to-date te zijn met de nieuwste producten en technieken want de technologie in ons vakgebied staat nooit stil!  Om die reden volgen we op regelmatige basis bijscholingen en opleidingen zodat we altijd mee zijn met de evolutie in de wereld van sanitair en verwarming. Zo kunnen we u, beste klant, steeds het beste product en een feilloze service garanderen!

Kevin Persy cerga certificaatDaarenboven melden wij u met enige trots dat wij in het bezit zijn van alle nodige certificaten om u bij werkzaamheden aan gasleidingen of cv-ketels steeds de nodige attesten te kunnen afleveren zonder dat wij hiervoor externe controle-organismes moeten inschakelen.

Wilt u werkzaamheden aan sanitair en verwarming laten uitvoeren in alle gemoedsrust, doe dan zeker beroep op ons team!

Een renovatie van uw badkamer laten uitvoeren, of een volledig nieuwe badkamer plaatsen?

Op Sanitair & Verwarming Kevin Persy BV kunt u rekenen. 

Contacteer ons voor vrijblijvend advies

Bel 0496 35 02 74

Onze partners

We streven ernaar om steeds kwalitatief werk af te leveren. Hiervoor beroepen we op onze vakkennis maar uiteraard ook op de goede kwaliteit van onze materialen. Om kwaliteitsmaterialen te garanderen, werken we uitsluitend met welbekende merken en groothandels. Door onze samenwerking met deze groothandels krijgt u als klant de gelegenheid om uw toestellen met de nodige raad en advies te kiezen in hun toonzaal naar keuze. 

Bovendien bieden wij u steeds een korting  op de bruto-aankoopprijs van alle sanitaire toestellen die u via ons in deze groothandels koopt:

Schrauwen partner van kevin persy

Desco partner van kevin persy

Badkamerrenovatie Mechelen

Kevin Persy | Badkamerrenovatie Mechelen

Renovatie van uw badkamer gepland? Een nieuwe badkamer laten plaatsen?

 Wilt u een afspraak of wenst u een gratis en vrijblijvende prijsofferte? Of heeft u gewoon graag meer informatie omtrent onze diensten? 

Contacteer ons, en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder!

SANITAIR & CV PERSY BVBA
BE0817096821

Grote Baan 473, 2235 Hulshout


Magazijn:
Site "La Corbeille"
2235 Westmeerbeek

Op zoek naar een expert in sanitair en verwarming?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x