Op zoek naar een loodgieter in Peulis?

U kunt bij ons terecht voor alle werken op vlak van sanitair, badkamers, verwarming, verwarmingsketels, warmtepompen en ventilatiesystemen. Grote of kleine werken, nieuwbouw of renovatie, onderhoud of herstelling, ... Op Sanitair & Verwarming Kevin Persy BV kunt u rekenen.

Bel 0496 35 02 74Contacteer ons

Loodgieter gezocht in Peulis? Kevin Persy is uw expert in sanitair & verwarming

Op Sanitair & Verwarming Kevin Persy BV kunt u rekenen. Zaakvoerder Kevin komt steeds zelf ter plaatse om alles te bespreken en indien gewenst een gratis en vrijblijvende prijsofferte te bezorgen. Doordat Kevin dagdagelijks mee op de werkvloer staat, bent u verzekerd van een feilloze service waarbij al uw wensen en de gemaakte afspraken correct opgevolgd worden. We hopen spoedig van u te horen!

Contacteer ons

Loodgieter Peulis

Onze expertises

Nieuwe badkamer plaatsen & badkamerrenovatie

Ons absolute paradepaardje zijn totaalprojecten! Een nieuwe badkamer volledig naar wens én volgens het vooropgestelde budget met alle oog voor detail… Dit zowel voor nieuwbouw als renovatie. Wij trachten uw badkamerdromen waar te maken en dit volledig in eigen beheer.

Omdat wij steevast voor kwaliteit en duurzaamheid kiezen, hebben wij een samenwerking met groothandels Schrauwen en Desco. Deze partners beschikken over een mooie toonzaal waarin u materialen van de bekendste sanitaire merken kunt bekijken en uitkiezen. 

De badkamer van uw dromen was nog nooit zo dichtbij! 

Sanitaire werken

Ergens een lekkage of verstopping? Enkele kranen die moeten vervangen worden? Leidingen die moeten vernieuwd worden? Of wilt u eindelijk eens werk maken van die nieuwe badkamer?

Kraan, douche, bad, wc, badkamermeubel, waterverzachters, regenwaterpompen, sanitaire leidingen, afvoerleidingen… Voor werkelijk alles in de sanitaire wereld kunt u bij ons terecht! En dit voor zowel nieuwbouw als renovatie, voor plaatsing, herstelling en/of onderhoud. 

Loodgieter gezocht in Peulis voor werken aan het sanitair? Twijfel niet langer en contacteer ons voor verder advies of een gratis en vrijblijvende prijsofferte op maat!

Ontvang een gratis offerteBel 0496 35 02 74

Plaatsing of onderhoud van uw gasketel of mazoutketel

Bij ons kunt u niet alleen voor het plaatsen van een ketel terecht maar ook voor het periodieke onderhoud of bij mogelijke storingen aan uw bestaande ketel. Als Cerga gecertificeerd installateur zijn wij in het bezit van alle nodige certificaten om u de verplichte attesten voor indienststelling alsook periodiek onderhoud te kunnen uitschrijven. Wij werken voornamelijk met merken Vaillant en ATAG, maar ook voor andere merken kunt u ons gerust contacteren.

Wij staan steeds tot uw dienst voor verder advies en een gratis en vrijblijvende prijsofferte op maat.

Radiatoren, convectoren of vloerverwarming

Radiatoren

Radiatoren zijn uiteraard de meest gekende manier om de woning te verwarmen. Ze zijn goedkoop en plaatsbaar zonder al te veel breekwerk. Het gamma in radiatoren is bijzonder groot, ze zijn beschikbaar in diverse afmetingen, wattages en kleuren.

Convectoren

Na radiatoren zijn convectoren de meest gekozen verwarmingselementen. In tegenstelling tot radiatoren warmen ze sneller op, koelen ze sneller af en zijn ze beter regelbaar doordat er geen restwarmte verloren gaat. Convectoren worden volledig ingewerkt in de vloer of een kast zodat alleen het rooster waarneembaar is.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is volledig in opmars en uitgegroeid tot een volwaardige manier van verwarmen. Wie voor vloerverwarming kiest, kiest voor een bijzonder aantrekkelijke manier van verwarmen. Vloerverwarming is immers gemakkelijk regelbaar, zuinig, onzichtbaar én zorgt voor een enorm aangename warmteverdeling, niets dan voordelen dus!

Welk systeem u ook kiest, wij staan u graag bij met een correcte prijs- en capaciteitsberekening. Wij staand steeds tot uw dienst voor verder advies en een gratis en vrijblijvende prijsofferte op maat.

Ontvang een gratis offerteBel 0496 35 02 74

Warmtepomp, warmtepompboiler en zonneboiler

Warmtepomp

Wil je niet alleen het milieu maar ook je portemonnee een handje helpen? Dan kan je bij ons terecht voor een warmtepomp op maat.

Bij ons kan je terecht voor warmtepompen van kwaliteitsmerken Daikin en Vaillant

Warmtepompboiler

Een warmtepompboiler benut de warmte van de omgevingslucht om het sanitair water van een woning te verwarmen. Het toestel verbruikt geen fossiele brandstoffen en het elektriciteitsverbruik ligt een pak lager dan bij een traditionele elektrische boiler.

Zonneboiler

Een zonneboiler is eveneens een milieuvriendelijke manier om het sanitaire water in een woning te verwarmen. Een zonneboiler gaat de warmte halen uit zonne-energie, die kan opgewekt worden door middel van één of meerdere zonnecollectoren op het dak van de woning.

Elke warmtepompinstallatie die door ons als loodgieter geplaatst wordt, laten wij eerst volledig op basis van uw bouwplannen, EPB-verslag en persoonlijke wensen berekenen door een externe studiedienst. Op die manier kunnen wij onze klanten verzekeren van de best renderende oplossing!

Ventilatiesysteem

Als loodgieter installeren wij ventilaties van het type C/C+/C+EVO/D/D+ en het meest recente E+. We werken hiervoor vooral met merken Renson en Vasco. Het gekozen type van ventilatie zal een grote invloed hebben op het uiteindelijke E-peil en wordt meestal in samenspraak met de architect en EPB-verslaggever gekozen.

Wij staan steeds tot uw dienst voor verder advies en een gratis en vrijblijvende prijsofferte op maat.

Loodgieter Peulis

Loodgieter gezocht in Peulis? Bij ons bent u verzekerd van een feilloze service.

1 | Opmeting: 

Bij een eerste kennismaking komt zaakvoerder Kevin vrijblijvend ter plaatse in Peulis voor een nazicht van de huidige situatie.

2 | Prijsraming

Aansluitend op deze eerste afspraak maken wij vrijblijvend een gedetailleerde prijsraming op.

3 | Materiaalkeuze

Voor badkamers: Aangezien we zelf niet over een toonzaal beschikken, kunt u vervolgens uw materiaalkeuze maken in één van onze verkooppunten. Op sanitaire toestellen bieden wij u alvast een mooie korting op de brutoprijs!

4 | Uitvoering van de werken

Na goedkeuring van de prijsofferte, starten we de werkzaamheden op de afgesproken datum en zorgen ervoor dat alles perfect afgewerkt wordt.

5 | Oplevering

Wij streven ernaar om alle werken zo spoedig mogelijk volledig af te ronden. Op die manier kunt u snel genieten van uw nieuwe badkamer of installatie!

Kevin Persy | Loodgieter Peulis

U bent op zoek naar een loodgieter in Peulis? Wilt u een afspraak of wenst u een gratis en vrijblijvende prijsofferte? Of heeft u gewoon graag meer informatie omtrent onze diensten? 

Contacteer ons, en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder!

SANITAIR & CV PERSY BVBA
BE0817096821

Grote Baan 473, 2235 Hulshout

E-mail: info@scp-bvba.be

Telefoon: 0496 35 02 74


Magazijn:
Site "La Corbeille"
2235 Westmeerbeek

Bezoek ons op: Facebook, LinkedIn of  Youtube

Op zoek naar een expert in sanitair en verwarming?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x