Op zoek naar een verwarmingsinstallateur in Aarschot? 

Wenst u radiatoren, convectoren of vloerverwarming te laten plaatsen in Aarschot? Of verwarmt u toch liever met gas? Wat u ook verkiest als verwarmingselementen, u kan ervoor bij ons terecht.

Verwarming plaatsen? Wij staan steeds tot uw dienst voor verder advies en een gratis en vrijblijvende prijsofferte op maat.

Waarom kiezen voor Sanitair & CV Persy BV als verwarmingsinstallateur?

Omdat kiezen voor ons, kiezen is voor een specialist met meer dan 20 jaar ervaring in zijn vak. Wij staan ervoor garant dat wij u steeds de allerbeste kwaliteit leveren. Om die reden hebben wij ervoor gekozen om met betrouwbare partners “Vaillant”, “Junkers” en “Atag” te werken. Bij ons staat uw tevredenheid steeds voorop, we zetten dan ook alles op alles om u een feilloze klantenservice te bieden. Niet alleen voor en tijdens de werken maar ook nadien, blijft u steeds bij ons terecht kunnen voor alle herstellingen en onderhouden. U bent verzekerd van een onberispelijke voor- en naservice. Tevens zijn wij een erkend installateur en beschikt ons team over de nodige certificaten om alle verplichte attesten voor gasketels alsook gasattesten (Cerga) te kunnen afleveren.

verwarmingsinstallateur Aarschot

verwarmingsinstallateur Aarschot

verwarmingsinstallateur Aarschot

verwarmingsinstallateur Aarschot

Wilt u werkzaamheden aan sanitair en verwarming laten uitvoeren in alle gemoedsrust, doe dan zeker beroep op ons team! Wij komen ter plaatse in Aarschot en omstreken.

Ontvang een gratis offerte

Bel 0496 35 02 74

Wat u ook verkiest als verwarmingselement, u kan ervoor bij ons terecht.

Verwarmingsinstallateur voor radiatoren, convectoren of vloerverwarming

Radiatoren

Radiatoren zijn uiteraard de meest gekende manier om de woning te verwarmen. Ze zijn goedkoop en plaatsbaar zonder al te veel breekwerk. Het gamma in radiatoren is bijzonder groot, ze zijn beschikbaar in diverse afmetingen, wattages en kleuren.

Convectoren

Na radiatoren zijn convectoren de meest gekozen verwarmingselementen. In tegenstelling tot radiatoren warmen ze sneller op, koelen ze sneller af en zijn ze beter regelbaar doordat er geen restwarmte verloren gaat. Convectoren worden volledig ingewerkt in de vloer of een kast zodat alleen het rooster waarneembaar is.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is volledig in opmars en uitgegroeid tot een volwaardige manier van verwarmen. Wie voor vloerverwarming kiest, kiest voor een bijzonder aantrekkelijke manier van verwarmen. Vloerverwarming is immers gemakkelijk regelbaar, zuinig, onzichtbaar én zorgt voor een enorm aangename warmteverdeling, niets dan voordelen dus!

Welk systeem u ook kiest, als loodgieter staan wij u graag bij met een correcte prijs- en capaciteitsberekening. Als verwarmingsinstallateur staan wij steeds tot uw dienst in Aarschot en omstreken voor verder advies en een gratis en vrijblijvende prijsofferte op maat.

Ontvang een gratis offerte

Bel 0496 35 02 74

verwarmingsinstallateur Aarschot

Verwarmingsinstallateur voor plaatsing of onderhoud van uw gasketel of mazoutketel

Bij ons kunt u niet alleen voor het plaatsen van een ketel terecht maar ook voor het periodieke onderhoud of bij mogelijke storingen aan uw bestaande ketel. Als Cerga gecertificeerd installateur zijn wij in het bezit van alle nodige certificaten om u de verplichte attesten voor indienststelling alsook periodiek onderhoud te kunnen uitschrijven. Wij werken voornamelijk met merken Vaillant en ATAG, maar ook voor andere merken kunt u ons gerust contacteren.

Als verwarmingsinstallateur staan wij steeds tot uw dienst in Aarschot en omstreken voor verder advies en een gratis en vrijblijvende prijsofferte op maat.

Ontvang meer informatie

Verwarmingsinstallateur voor warmtepomp, warmtepompboiler en zonneboiler

Warmtepomp

Wil je niet alleen het milieu maar ook je portemonnee een handje helpen? Dan kan je bij ons terecht voor een warmtepomp op maat.

Bij ons kan je terecht voor warmtepompen van kwaliteitsmerken Daikin en Vaillant

Warmtepompboiler

Een warmtepompboiler benut de warmte van de omgevingslucht om het sanitair water van een woning te verwarmen. Het toestel verbruikt geen fossiele brandstoffen en het elektriciteitsverbruik ligt een pak lager dan bij een traditionele elektrische boiler.

Zonneboiler

Een zonneboiler is eveneens een milieuvriendelijke manier om het sanitaire water in een woning te verwarmen. Een zonneboiler gaat de warmte halen uit zonne-energie, die kan opgewekt worden door middel van één of meerdere zonnecollectoren op het dak van de woning.

Elke warmtepompinstallatie die door ons als loodgieter geplaatst wordt, laten wij eerst volledig op basis van uw bouwplannen, EPB-verslag en persoonlijke wensen berekenen door een externe studiedienst. Op die manier kunnen wij onze klanten verzekeren van de best renderende oplossing!

verwarmingsinstallateur Aarschot

Overweegt u werken aan uw verwarmingsinstallatie?

Verwarming plaatsen? Voor al uw vragen of wensen bestaat er een oplossing op maat. Wij komen graag ter plaatse in Aarschot om uw oplossing op maat samen uit te werken en al uw vragen te beantwoorden. Wij zullen u steeds helpen de juiste en beste keuzes te maken door beroep te doen op onze jarenlange professionele ervaring. We adviseren u uiteraard zo objectief mogelijk over de diverse opties en mogelijkheden en trachten daarbij altijd rekening te houden met het vooropgestelde budget. 

Uiteraard is een prijsofferte steeds gratis en vrijblijvend! Bovendien bieden wij u steevast een mooie materialenkorting op uw project! Dus waarom zou u nog langer wachten? Contacteer ons en laat ons toe u te helpen uw wooncomfort te verhogen en uw energiefactuur te verlagen.

Enkele redenen om uw verwarmingsinstallatie te optimaliseren:

Is uw cv-installatie ouder dan 10 à 15 jaar? Dan betaal je waarschijnlijk onnodig hoge stookkosten. Hoog tijd om te kiezen voor een veel zuinigere optie en te kiezen voor een nieuwe condensatieketel! Dit zal u niet enkel veel profijt opleveren in uw energiefactuur maar ook een mooie meerwaarde voor uw woning in Aarschot genereren. U kunt ook op uw 2 oren slapen, een nieuwe cv-installatie is immers veel veiliger en heeft veel minder risico op co-vergiftiging of pannes. Ook naar gebruikscomfort zal een nieuwe verwarmingsinstallatie u zeker kunnen bekoren.

Tip

Met een nieuwe cv-installatie kan u jaarlijks tot 33% op de energiefactuur besparen! Voor sommige gezinnen kan dat dus al gauw oplopen tot ettelijke honderden euro’s per jaar, zo verdient u de investering van een nieuwe ketel al snel terug op enkele jaren tijd.

Badkamerrenovatie Aarschot

Kevin Persy | Verwarmingsinstallateur Aarschot

Op zoek naar een verwarmingsinstallateur in Aarschot? 

 Wilt u een afspraak of wenst u een gratis en vrijblijvende prijsofferte? Of heeft u gewoon graag meer informatie omtrent onze diensten? 

Contacteer ons, en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder!

SANITAIR & CV PERSY BVBA
BE0817096821

Grote Baan 473, 2235 Hulshout

E-mail: info@scp-bvba.be

Telefoon: 0496 35 02 74


Magazijn:
Site "La Corbeille"
2235 Westmeerbeek

Bezoek ons op: Facebook, LinkedIn of  Youtube

Op zoek naar een expert in sanitair en verwarming?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x