Sanitair installateur Herenthout gezocht? Van een lekkage tot een badkamer plaatsen of renoveren. Bij ons kan u terecht voor werkelijk alles sanitair! Vraag nu uw gratis en vrijblijvende prijsofferte aan.

✆ 0496 35 02 74Vrijblijvende offerte aanvragen

Sanitair installateur Herenthout

Naar wat bent u opzoek?

1) Sanitaire werken

Ergens een lekkage of verstopping? Enkele kranen die moeten vervangen worden? Leidingen die moeten vernieuwd worden? Kraan, douche, bad, wc, badkamermeubel, waterverzachters, regenwaterpompen, sanitaire leidingen, afvoerleidingen… Voor werkelijk alles in de sanitaire wereld kunt u bij ons terecht. Van plaatsing tot onderhoud en herstelling.

Omdat wij steevast voor kwaliteit en duurzaamheid kiezen, hebben wij een samenwerking met groothandels Schrauwen en Desco. Deze partners beschikken over een mooie toonzaal waarin u materialen van de bekendste sanitaire merken kunt bekijken en uitkiezen.

Bovendien bent u bij ons door diverse acties het ganse jaar door steeds verzekerd van een mooie korting. Dringend nood aan een sanitair installateur Herenthout? Neem nu contact op! Of vraag een gratis en vrijblijvende prijsofferte aan.

✆ 0496 35 02 74Contact opnemen

Sanitair installateur Herenthout en badkamer plaatsen door SCP BVBA.

2) Badkamer plaatsen

Wilt u eindelijk eens werk maken van die nieuwe badkamer in Herenthout? Ons absolute paradepaardje zijn totaalprojecten! Een nieuwe badkamer volledig naar wens én volgens het vooropgestelde budget met alle oog voor detail…  Wij trachten uw badkamerdromen waar te maken en dit volledig in eigen beheer.

Omdat wij steevast voor kwaliteit en duurzaamheid kiezen, hebben wij een samenwerking met professionele groothandels en kwaliteitsvolle materialen. Bovendien hechten we enorm veel belang aan om steeds up-to-date te zijn met de nieuwste producten en technieken want de technologie in ons vakgebied staat nooit stil! Om die reden volgen we op regelmatige basis bijscholingen en opleidingen zodat we altijd mee zijn met de evolutie in de wereld van sanitair en verwarming. Zo kunnen we u, beste klant, steeds het beste product en een feilloze service garanderen.

Bovendien bent u bij ons door diverse acties het ganse jaar door steeds verzekerd van een mooie korting of extra op uw nieuwe badkamer. Badkamer plaatsen gezocht? Twijfel niet langer en schakel onze sanitair installateur in. De badkamer van uw dromen in Herenthout was nog nooit zo kortbij! Vraag nu een gratis en vrijblijvende prijsofferte aan.

✆ 0496 35 02 74Uw droombadkamer laten plaatsen

3) Badkamer renoveren

Naast uw badkamer plaatsen, herstellen of onderhouden, doen wij ook aan renovaties. Graag aanpassingen in uw badkamer te Herenthout? Groot of klein, u kan bij ons terecht. Wij trachten uw badkamer aanpassingen waar te maken en dit volledig in eigen beheer. Schakel nu onze sanitaire installateur in!

Omdat wij steevast voor kwaliteit en duurzaamheid kiezen, hebben wij een samenwerking met groothandels Schrauwen en Desco. Altijd professioneel en kwaliteitsvolle materialen. Bovendien hechten we enorm veel belang aan om steeds up-to-date te zijn met de nieuwste producten en technieken want de technologie in ons vakgebied staat nooit stil! Om die reden volgen we op regelmatige basis bijscholingen en opleidingen zodat we altijd mee zijn met de evolutie in de wereld van sanitair en verwarming.

Bovendien bent u bij ons door diverse acties het ganse jaar door steeds verzekerd van een mooie korting. Graag uw badkamer renoveren? Twijfel niet langer en contacteer ons voor verder advies of een gratis en vrijblijvende prijsofferte op maat.

✆ 0496 35 02 74Uw badkamer laten renoveren

Sanitair installateur Herenthout en badkamer plaatsen door SCP BVBA.

Onze werkwijze als sanitair installateur

1 | Opmeting: bij een eerste kennismaking komt zaakvoerder Kevin vrijblijvend ter plaatse in Herenthout voor een nazicht van de huidige situatie.

2 | Prijsraming: aansluitend op deze eerste afspraak maken wij vrijblijvend een gedetailleerde prijsraming op.

3 | Materiaalkeuze: aangezien we zelf niet over een toonzaal beschikken, kunt u vervolgens uw materiaalkeuze maken in één van onze verkooppunten. Op sanitaire toestellen bieden wij u alvast een mooie korting op de brutoprijs!

4 | Uitvoering: na goedkeuring van de prijsofferte, starten we de werkzaamheden op de afgesproken datum en zorgen ervoor dat alles perfect afgewerkt wordt.

5 | Oplevering: wij streven ernaar om alle werken zo spoedig mogelijk volledig af te ronden. Op die manier kunt u snel genieten van uw sanitaire werken of nieuwe badkamer!

Dringend nood aan een sanitair installateur? Neem nu contact op!

✆ 0496 35 02 74

Wie is SCP BVBA?

Uw zoektocht naar "Sanitair installateur Herenthout" stopt hier! Na een professionele vakopleiding en de nodige jarenlange ervaring als loodgieter, heeft zaakvoerder Kevin Persy in 2008 zijn eigen firma te Herenthout opgericht. Firma "Sanitair & CV Persy", kortweg "SCP bvba", was geboren en heeft ondertussen meermaals bewezen een succesverhaal te zijn.

Aanvankelijk begonnen als eenmanszaak, hebben we ondertussen een gemotiveerd en solide team opgebouwd waarbij vakkundigheid, kwaliteit, klantentevredenheid en een correcte en betaalbare service steeds voorop staan. Stille getuige hiervan is ons uitgebreide klantenbestand waarop we terecht zeer trots zijn!

We hechten er enorm veel belang aan om steeds up-to-date te zijn met de nieuwste producten en technieken want de technologie in ons vakgebied staat nooit stil! Om die reden volgen we op regelmatige basis bijscholingen en opleidingen zodat we altijd mee zijn met de evolutie in de wereld van sanitair en verwarming. Zo kunnen we u, beste klant, steeds het beste product en een feilloze service garanderen als sanitair installateur.

Daarenboven melden wij u met enige trots dat wij in het bezit zijn van alle nodige certificaten om u bij werkzaamheden aan gasleidingen of cv-ketels steeds de nodige attesten te kunnen afleveren zonder dat wij hiervoor externe controle-organismes moeten inschakelen. Wilt u werkzaamheden aan sanitair laten uitvoeren in alle gemoedsrust of een badkamer plaatsen naar uw wensen en eisen? Doe dan zeker beroep op ons team!

Sanitair installateur Herenthout en meer

Bij ons kunt u terecht voor alle werken betreft sanitair, badkamer plaatsen en renoveren, maar ook verwarming, ventilatie en warmtepompen. Uiteraard kunt u ook steeds op ons rekenen voor herstelling en/of onderhoud van reeds bestaande installaties. Wij voeren onze werken uit zowel in Herenthout als andere omgeving in België.

Vrijblijvende offerte aanvragenOntdek onze andere expertises

Sanitair installateur Herenthout en badkamer plaatsen door SCP BVBA.

Sanitair installateur Herenthout

SANITAIR & CV PERSY BVBA
Grote Baan 473, 2235 Hulshout

MAGAZIJN
Site "La Corbeille", 2235 Westmeerbeek

Volg ons op: Facebook, LinkedIn, YouTube.

Op zoek naar een expert in sanitair en verwarming?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x