Wil je niet alleen het milieu maar ook je portemonnee een handje helpen? Dan kan je bij ons terecht voor warmtepompen op maat!

Warmtepompen

We kunnen er niet omheen…de warmtepomp is momenteel één van de meest milieuvriendelijke en zuinige manieren om een woning te verwarmen. Een warmtepomp haalt maar liefst 80% van hun energie uit de omgeving (aarde, water en lucht). Zo ligt het verbruik van een goed renderende warmtepomp maar liefst 5x lager dan een traditionele verwarmingsketel. Op termijn ben je dus altijd beter af met een warmtepomp!

Warmtepomp installateur Putte gezocht?

Bij ons kan je terecht voor warmtepompen van kwaliteitsmerken Daikin en Vaillant. Elke warmtepompinstallatie die door ons geplaatst wordt, laten wij eerst volledig op basis van uw bouwplannen, EPB-verslag en persoonlijke wensen berekenen door een externe studiedienst. Op die manier kunnen wij onze klanten verzekeren van de best renderende oplossing! Bovendien bent u bij ons door diverse acties het ganse jaar door steeds verzekerd van een mooie korting of extra op uw nieuwe warmtepomp.

Warmtepomp installateur Putte bij Sanitair & CV Persy.

Is je oude boiler aan vervanging toe? Een té hoog waterverbruik? Of wil je gewoon een duurzame oplossing voor het verwarmen van het sanitair water? Misschien is het dan wel interessant om te investeren in een warmtepompboiler of zonneboiler.

Warmtepompboiler

Een warmtepompboiler benut de warmte van de omgevingslucht om het sanitair water van een woning te verwarmen. Het toestel verbruikt geen fossiele brandstoffen en het elektriciteitsverbruik ligt een pak lager dan bij een traditionele elektrische boiler.

Zonneboiler

Een zonneboiler is eveneens een milieuvriendelijke manier om het sanitaire water in een woning te verwarmen. Een zonneboiler gaat de warmte halen uit zonne-energie, die kan opgewekt worden door middel van één of meerdere zonnecollectoren op het dak van de woning.

Welk alternatief best is, hangt volledig af van de situatie ter plaatse alsook de persoonlijke wensen van de klant. Wij doen steeds beroep op een externe studiedienst om u de beste oplossing te kunnen aanreiken. Feit is wel dat u met zowel de warmtepompboiler als de zonneboiler een investering doet die zowel lief is voor het milieu als voor de portemonnee. Bovendien bent u bij ons door diverse acties het ganse jaar door steeds verzekerd van een mooie korting of extra op uw nieuwe warmtepomp.

Warmtepomp installateur Putte bij Sanitair & CV Persy.

Wie is SCP BVBA?

Na een professionele vakopleiding en de nodige jarenlange ervaring als loodgieter, heeft zaakvoerder Kevin Persy in 2008 zijn eigen firma te Hulshout opgericht. Firma "Sanitair & CV Persy", kortweg "SCP bvba", was geboren en heeft ondertussen meermaals bewezen een succesverhaal te zijn. 

Aanvankelijk begonnen als eenmanszaak, hebben we ondertussen een gemotiveerd en solide team opgebouwd waarbij vakkundigheid, kwaliteit, klantentevredenheid en een correcte en betaalbare service steeds voorop staan. Stille getuige hiervan is ons uitgebreide klantenbestand waarop we terecht zeer trots zijn! 

We hechten er enorm veel belang aan om steeds up-to-date te zijn met de nieuwste producten en technieken want de technologie in ons vakgebied staat nooit stil! Om die reden volgen we op regelmatige basis bijscholingen en opleidingen zodat we altijd mee zijn met de evolutie in de wereld van sanitair en verwarming. Zo kunnen we u, beste klant, steeds het beste product en een feilloze service garanderen!

Daarenboven melden wij u met enige trots dat wij in het bezit zijn van alle nodige certificaten om u bij werkzaamheden aan gasleidingen of cv-ketels steeds de nodige attesten te kunnen afleveren zonder dat wij hiervoor externe controle-organismes moeten inschakelen. Wilt u werkzaamheden aan sanitair en verwarming laten uitvoeren in alle gemoedsrust, doe dan zeker beroep op ons team!

Ontvang uw gratis offerte0496 35 02 74

Onze werkwijze?

Stap 1: Bij een eerste kennismaking komt zaakvoerder Kevin vrijblijvend ter plaatse voor een nazicht van de huidige situatie.

Stap 2: Aansluitend op deze eerste afspraak maken wij vrijblijvend een gedetailleerde prijsraming op.

Stap 3: Voor badkamers: Aangezien we zelf niet over een toonzaal beschikken, kunt u vervolgens uw materiaalkeuze maken in één van onze verkooppunten.

Stap 4: Na goedkeuring van de prijsofferte, starten we de werkzaamheden op de afgesproken datum en zorgen ervoor dat alles perfect afgewerkt wordt.

Stap 5: Wij streven ernaar om alle werken zo spoedig mogelijk volledig af te ronden. Op die manier kunt u snel genieten van uw nieuwe badkamer of installatie!

Warmtepomp installateur Putte en meer

Warmtepomp installateur Putte gezocht? Bij ons kunt u terecht voor alle werken betreft warmtepompen - en boilers, maar ook sanitair, verwarming en ventilatie. Wij doen dit voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Uiteraard kunt u ook steeds op ons rekenen voor herstelling en/of onderhoud van reeds bestaande installaties.

Ontdek onze expertises

Warmtepomp installateur Putte bij Sanitair & CV Persy.

Warmtepomp installateur Putte

SANITAIR & CV PERSY BVBA
Grote Baan 473, 2235 Hulshout

Magazijn:
Site "La Corbeille", 2235 Westmeerbeek

Volg ons op: Facebook, LinkedIn, YouTube

Op zoek naar een expert in sanitair en verwarming?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x